Menu
Your Cart

Джинджифил + ферментирал оцет Моромо, 120 капсули

Джинджифил + ферментирал оцет Моромо, 120 капсули
Джинджифил + ферментирал оцет Моромо, 120 капсули
  • Наличност: Има
  • Модел: 256276 (4711) ORI
  • Тегло: 0.50kg
  • Курс: 1 EUR = 1.95583 BGN: 256276 (4711) ORI
Продадени продукти: 0
Прегледи на продукта: 59
38.17лв. (19.52€)
без ДДС: 31.81лв. (16.26€)

Kintoki ginger and moromi vinegar / Джинджифил + ферментирал оцет Моромо, 120 капсули

В традиционната японска култура джинджифилът и оцетът Мороми се смятат за съкровищници на жизнената енергия и дълголетието. Комбинацията между тези две съставки не е случайна – тя произлиза от хилядолетна традиция на ферментация и природно лечение, насочена към прочистване на организма и възстановяване на метаболитния баланс.

Kintoki Ginger and Moromi Vinegar е внимателно създадена хранителна добавка, която съчетава силата на японския червен джинджифил Kintoki, ферментиралия оцет Moromi и подбрани активни съставки като дълъг пипер, L-орнитин и корейски женшен. Формулата е разработена така, че да поддържа здравословното функциониране на храносмилателната система, да стимулира естествените процеси на детоксикация и да подобри енергийния метаболизъм.

Този продукт е особено ценен за хора, които живеят под напрежение, страдат от умора, бавен метаболизъм или чревен дискомфорт. Приемът му подпомага усещането за вътрешна лекота, по-добра циркулация на кръвта и обща жизненост.

Основни предимства и здравословни ползи

  • Подпомага нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт и баланса на чревната микрофлора
  • Стимулира метаболизма и процесите на естествена детоксикация
  • Подобрява кръвообращението и терморегулацията – особено при хора с усещане за студени крайници
  • Действа тонизиращо върху организма и спомага за поддържане на енергийните нива през деня
  • Намалява чувството на тежест и подпомага разграждането на мазнини и токсини
  • Има силно антиоксидантно действие – подпомага защитата на клетките от оксидативен стрес

Действие на активните съставки

  • Джинджифил Kintoki (Zingiber officinale var. rubra) – Японският червен джинджифил е особено богат на гингероли и шогаоли – биологично активни вещества с противовъзпалителен и загряващ ефект. Те стимулират храносмилането, улесняват разграждането на мазнини и подобряват кръвообращението. Kintoki джинджифилът се различава от обикновения по своя по-мек, но концентриран аромат и по-високото съдържание на антиоксиданти, което го прави особено ценен за хора с бавен метаболизъм и студени крайници.
  • Ферментирал оцет Moromi – Произлиза от остатъчната ферментация на традиционното японско саке. Мороми оцетът съдържа ценни аминокиселини, ензими и органични киселини, които стимулират чернодробната функция и подпомагат елиминирането на токсини. Ферментационният процес обогатява оцета с естествени пробиотични вещества, които подобряват храносмилането и усвояването на хранителни вещества.
  • Дълъг пипер (Piper longum) – Познат в аюрведичната медицина като мощен стимулатор на храносмилателния огън (Agni), дългият пипер има термогенен ефект и подобрява абсорбцията на хранителни вещества. В комбинация с джинджифил той засилва детоксикиращото действие и съдейства за по-добро кръвообращение.
  • L-орнитин – Аминокиселина, която участва в цикъла на уреята и подпомага елиминирането на амоняк от организма. Тя стимулира чернодробната детоксикация и може да допринесе за по-добра издръжливост и възстановяване след физическо или психическо натоварване.
  • Корейски женшен (Panax ginseng) – Един от най-добре проучените адаптогени в света. Женшенът подобрява енергийния метаболизъм, укрепва имунната система и помага на организма да се адаптира към стресови фактори. В тази формула той балансира стимулиращия ефект на джинджифила и поддържа устойчивостта на нервната система.

За кого е подходящ

  • За хора с бавен метаболизъм или склонност към наддаване на тегло
  • При усещане за студени крайници и слабо кръвообращение
  • При умора, липса на енергия или стрес
  • За подпомагане на храносмилането след тежки или мазни храни
  • При детокс програми и прочистване на черния дроб
  • За активни хора, които искат да поддържат тонус и добра обмяна на веществата

Препоръчителен прием

За възрастни над 18 години: По 2 капсули дневно, с чаша вода, за предпочитане след хранене.

Kintoki Ginger and Moromi Vinegar представлява съвременна интерпретация на древен японски еликсир за енергия и дълголетие. Чрез внимателно подбрана комбинация от термогенни, ферментирали и адаптогенни съставки, този продукт подкрепя естествените жизнени процеси – отвътре навън.

Съставки:В 2 капс./дн. доза:%NRV*

Джинджифил Кинтоки

200 mg**

Оцет Мороми (на прах)

50 mg**

Дълъг пипер (екстракт от плод на прах)

40 mg**
L-орнитин20 mg**

Корейски женшен (корен)

10 mg**

Желатинова капсула, глицерин, шафраново масло, пчелен восък, естер на глицерин и мастни киселини.

*хранителни референтни стойности; **няма определена хранителна референтна стойност;

Хранителна добавка, 120 капсули.

Дозировка и приложение

Приложение: Подпомага нормалното състояние на стомашно-чревния тракт, метаболизма.

Забележка: При бременност, кърмене или лечение на заболявания се консултирайте с лекар преди употреба. Не използвайте, ако имате алергии към съставките. Ако усетите неразположение или продуктът не ви понася, прекратете употребата. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава дневната препоръчителна доза. 

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.:  По 2 капсули дневно.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Съхранение: Да се съхранява на хладно и сухо, недостъпно място за деца.

Производител

Производител: Orihiro Plantdew Co., Ltd., Япония

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.