Menu
Your Cart

Пробиотичен сок от кисело зеле, 500 ml

Пробиотичен сок от кисело зеле, 500 ml
Пробиотичен сок от кисело зеле, 500 ml
  • Наличност: Има
  • Модел: 813824-1 SIAF
  • Тегло: 0.50kg
  • Курс: 1 EUR = 1.95583 BGN: 813824-1 SIAF
Продадени продукти: 0
Прегледи на продукта: 304
12.17лв. (6.22€)
без ДДС: 10.14лв. (5.19€)

Şifa Ana® Probiyotik Turşu Suyu 

Пробиотичен зелев сок

500 ml


Подобрява храносмилането, укрепва имунитета и подпомага детоксикацията

Probiyotik Turşu Suyu е естествено ферментирал продукт, произведен по традиционна рецепта, чрез лактоферментация на вода от зеле и каменна сол от местността Чанкъръ. Този зелев сок е богат на пробиотици, минерали и ензими, които допринасят за доброто храносмилане, силния имунитет и детоксикацията на организма.

Ферментационният процес увеличава съдържанието на полезни бактерии, които подпомагат баланса на чревната флора и подобряват усвояването на хранителни вещества. Този продукт не съдържа изкуствени добавки, консерванти или оцветители, което го прави напълно натурален избор за поддържане на здравето.

Основни ползи от пробиотичния зелев сок:

  • Подпомага здравето на храносмилателната система – съдържа естествени пробиотици, които спомагат за баланса на чревната микрофлора и улесняват усвояването на хранителни вещества.

  • Укрепва имунитета – полезните бактерии в сока стимулират защитните сили на организма, като подобряват бариерната функция на червата.

  • Допринася за детоксикацията – помага за елиминирането на токсини от организма, благодарение на високото съдържание на антиоксиданти и органични киселини.

  • Подобрява метаболизма – стимулира храносмилането и усвояването на храната, като по този начин подпомага поддържането на нормално тегло.

  • Подпомага здравето на сърдечно-съдовата система – редовната консумация може да съдейства за поддържане на нормални нива на холестерола и кръвното налягане.

  • Насърчава алкално-киселинния баланс – подпомага възстановяването на оптималното рН в организма, като намалява киселинността и предотвратява възпалителните процеси.

  • Благоприятства нервната система – ферментиралите храни са свързани с по-добро настроение, намаляване на стреса и подобряване на когнитивните функции.

Основните съставки 

Лактоферментирала вода от зеле (Brassica oleracea)

Зелето е известно със своето изобилие от витамини C, K, B6, фолиева киселина и минерали, включително калций, магнезий и калий. По време на процеса на ферментация съдържанието на пробиотични бактерии значително нараства, което засилва полезните свойства на сока. Ферментиралото зеле е ценен източник на млечнокисели бактерии (Lactobacillus), които подобряват състоянието на храносмилателната система и подпомагат синтеза на някои витамини.

  • Натурален пробиотик – съдържа полезни бактерии, които подобряват чревния баланс и повишават усвояването на хранителните вещества.

  • Антиоксидантно действие – зелето е богато на полифеноли и витамин C, които неутрализират свободните радикали.

  • Поддържане на стомашно-чревното здраве – помага при подуване, гастрит и раздразнени черва.

  • Благоприятен ефект върху черния дроб – подпомага елиминирането на токсините и стимулира чернодробните ензими.

Каменна сол от Чанкъръ

Каменната сол от Чанкъръ е естествена, нерафинирана сол, добивана от залежи в региона Чанкъръ, Турция. Тя е известна със своята чистота и богат минерален състав, който включва над 80 различни минерала и микроелемента, необходими за оптималната функция на човешкия организъм. Тази сол не преминава през промишлена обработка. Богата е на натрий, калий, калций, магнезий, желязо и други есенциални минерали, които допринасят за здравето на клетките, баланса на електролитите и поддържането на хидратацията в организма.

Сред основните ѝ свойства е способността да регулира водния баланс в тялото, като подобрява клетъчната хидратация и подпомага правилното функциониране на мускулите и нервната система. Благодарение на естествения си състав, тя стимулира кръвообращението, укрепва сърдечно-съдовата система и насърчава детоксикацията, като подпомага отделянето на токсини. Каменната сол от Чанкъръ също така поддържа алкално-киселинния баланс на организма, намалява възпалителните процеси.

Как да включим пробиотичния зелев сок в ежедневието си?

Консумацията на Probiyotik Turşu Suyu е лесна и приятна. За оптимални резултати се препоръчва:

  • Ежедневен прием на 50-100 мл преди хранене за подобряване на храносмилането.

  • Добавяне към салати или супи като натурален пробиотичен дресинг.

  • Комбинация с други ферментирали храни за максимален пробиотичен ефект.

  • Да се разрежда с вода при по-чувствителен стомах.


Съставки: Лактоферментирала вода от зеле (Brassica oleracea), каменна сол от Чанкъръ.

Препоръка за употреба: Може да се използва според индивидуалните нужди.

Съхранение: На хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина. На място, недостъпно за деца.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Şifa Ana Sağlıklı Bitkiler, Турция

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.